Greenport InternationalU14 Tournament
23 t/m 25 augustus 2024 Juliana Sportpark, 's-Gravenzande

Toernooischema 2023 bekend


Afgelopen week is het toernooischema voor de editie van 2023 bekend gemaakt. Vrijdag 18 augustus wordt volgens traditie afgetrapt met de openingswedstrijd waarin FC 's-Gravenzande het opneemt tegen Atlanta United FC uit de Verenigde Staten. Zoals gebruikelijk wordt voor de openingswedstrijd ook het toernooi officieel geopend door middel van de openingsceremonie. De activiteiten starten vrijdag vanaf 16:00 - dus wees op tijd aanwezig! 

Met de bekendmaking van het schema is ook de poule indeling een feit. Twee sterke poules van 8 teams gaan onderling uitmaken wie zich kwalificeert voor de kruisfinales. In totaal worden er op vrijdag 16 wedstrijden gespeeld verdeeld over 4 wedstrijdrondes. Op zaterdag 19 augustus wordt om 10:00 afgetrapt en bestaat het ochtendprogramma wederom uit 4 wedstrijdrondes met 16 wedstrijden. Tijdens de welverdiende lunch kunnen de jongens genieten van een gastwedstrijd tussen oud FC 's-Gravenzande en het Westlands Elftal - met veelal bekende gezichten voor de regio. Na dit gave affiche, wordt het toernooi hervat waarbij in het middagprogramma wederom 4 wedstrijdrondes met 1 wedstrijden op het programma staan. 

Zondag 20 augustus staat in het teken van de laatste poulewedstrijden en kruisfinales. Het programma start om 09:30 zodat er voor alle teams voldoende tijd is om zich voor te bereiden op de kruisfinales die in het middagprogramma vanaf 12:00 zullen aanvangen. Vanaf dit moment wordt in wedstrijdrondes van 4 wedstrijden toegewerkt naar de finale die om 15:00 gespeeld zal worden. Welk van de teams mag zich dit jaar trotse winnaar van het toernooi noemen en neemt de cup mee naar huis? Zet het weekend van 18-20 augustus in de agenda's en moedig de talentvolle spelers om er een enorm gaaf toernooi van te maken! 

 

Wil je meer weten?


Ben je enthousiast geworden en wil je meer over dit toernooi weten? Of, lijkt het je leuk om een van de teams te sponsoren of op een andere manier een bijdrage te leveren aan dit toernooi? Neem contact op met Jan van der Deijl of Leo de Haan.

Jan van der Deijl

j.v.d.deijl@fcsgravenzande.nl
+31-6 2226 7242

Leo de Haan

leag.de.haan@planet.nl
+31-6 5341 5022