Greenport InternationalU14 Tournament
23 t/m 25 augustus 2024 Juliana Sportpark, 's-Gravenzande

Sponsoravond 2023 Groot succes! 


Andy van der Meijde en Frank Stout

Op een frisse herfstavond in oktober vond de FC-sponsoravond 2023 plaats in de kantine van FC ’s-Gravenzande. Maurice Steijn, trainer van Ajax, stond al lange tijd geboekt, maar op het laatste moment gaf Maurice aan dat hij – i.o.v. AJAX – het verstandig vond om hiervoor af te zeggen. Inmiddels is het oud nieuws en weten we hoe het Maurice en Ajax is vergaan. Last minute wisten we oud profvoetballer Andy van der Meijde te strikken. De opkomst van onze sponsoren was groot, wat wij natuurlijk zeer kunnen waarderen. De sponsoravond werd geopend door Ton van de Water, lid van de organisatiecommissie en kreeg voorzitter Leo van der Lans namens de leden van de BUSINESS2TOGETHER een cadeau overhandigd voor 260 zonnepanelen voor de vereniging. Een prachtig cadeau! Waarvoor nogmaals dank!

Frank Stout van RTV Rijnmond verzorgde alweer voor de 7e keer het interview en dit keer dus met Andy van der Meijde. Een open en eerlijk interview waar de geboren Arnhemmer geen blad voor de mond nam. Andy, geboren in een Arnhemse achterstandswijk met een enorm voetbaltalent dat hem via Ajax naar ondermeer Everton en het Nederlands elftal bracht. Zijn carrière kende vele hoogtepunten, maar de bijkomende roem kon hij niet altijd aan. Zijn verslavingsgevoeligheid hielp hier ook niet aan mee. Andy vertelde ons grappige, maar ook ontroerende anekdotes uit zijn leven als profvoetballer. Vallen en opstaan is kenmerkend voor hem, maar is dit niet inherent aan de voetballerij en het leven in het algemeen? Nadat zijn profcarrière rond zijn 30e ophield belandde hij in een gat. Zijn vrouw Melisa bleek zijn redding, waar hij tot op de dag van vandaag dankbaar voor is. Andy stond voor de zoveelste keer weer op en werd een TV -en YouTubepersoonlijkheid. Zijn YouTube programma ‘Bij Andy in de auto’, scoort gigantische views. Het succes van Andy is gerelateerd aan zijn eigenheid, what you see is what you get en daar houden we van. Op een vraag uit de zaal waarin Andy gevraagd wordt of hij zelf ooit clubtrainer wil worden zegt hij direct ‘nee’. Wel zou hij de verbindende factor willen zijn tussen spelers en trainer, iets waar naar zijn eigen zeggen behoefte aan is bij spelers. Mede omdat hij als geen ander de keerzijde en de verleidingen van de roem kent.  

 

Verbinden, een mooi bruggetje naar onze trouwe sponsors. Mede door hen kunnen wij al voor de 9e keer het INTERNATIONAL U14 TOURNAMENT organiseren. De jeugd heeft de toekomst en zij schitteren ook deze editie weer op het terrein van FC ’s-Gravenzande, met een prachtig deelnemersveld. We wensen jullie veel kijkplezier. En sponsors: DANK JULLIE WEL! 

Wil je meer weten?


Ben je enthousiast geworden en wil je meer over dit toernooi weten? Of, lijkt het je leuk om een van de teams te sponsoren of op een andere manier een bijdrage te leveren aan dit toernooi? Neem contact op met Jan van der Deijl of Leo de Haan.

Jan van der Deijl

j.v.d.deijl@fcsgravenzande.nl
+31-6 2226 7242

Leo de Haan

leag.de.haan@planet.nl
+31-6 5341 5022